Vroomshoop Meubelen

Vroomshoop Meubelen is de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux. Meer dan 60 jaar worden er kwaliteitsproducten voor alle leeftijden gemaakt in het Overijsselse Vroomshoop. Graag heten wij u welkom in de comfortabele wereld van Vroomshoop Meubelen.

De collectie van Vroomshoop Meubelen is onderverdeeld in 4 verschillende categorieën; Slapen, Opbergen, Zorg en Projecten. Elke collectie heeft zijn eigen specifieke eigenschappen.

Slapen

Onder Slapen vindt u collecties met houten bedden. Iedere collectie heeft zo haar eigen specifieke kenmerken en is onderverdeeld in verschillende doelgroepen.

Supreme
De Supreme collectie is de basiscollectie van Vroomshoop Meubelen, bestaande uit een aantal comfortabele seniorenledikanten en uitrijdbare ledikanten. Ook vindt u er onze stijlvolle tijdloze slaapkamers voor alle leeftijden.

Salland
De Salland collectie bestaat uit een aantal prachtige ledikanten in landelijke stijl voor alle leeftijden. Voor de Sallandcollectie hebben wij ons laten inspireren door het rijke landschap rond Vroomshoop.

Kids
In de Kids collectie is een kleine compacte collectie. De tienerkamers van Vroomshoop gaan jarenlang mee en kunnen tegen een stootje. Kenmerkend is de veiligheid en kindvriendelijkheid.

Opbergen

Binnen de categorie Opbergen van Vroomshoop Meubelen vindt u nachtkastjes, ladenkasten, spiegels en de garderobekasten uit de Inside collectie.

Inside
Inside is de kasten collectie van Vroomshoop Meubelen. Bij iedere slaapkamer is er een passende kast, variërend van compacte kasten voor kleinere slaapkamers tot uitgebreide zweef- of draaideurkasten met complete kastinterieurs.

Nachtkastjes
De nachtkastjes in deze collectie zijn te combineren met de diverse ledikanten uit de Comfort, Supreme of Salland collecties. Daarnaast zijn ze een perfecte aanvulling naast een boxspringcombinatie.

Ladenkasten
Voor extra opbergruimte kiest u voor het gemak van een ladenkast. Makkelijk en overzichtelijk. Leverbaar in diverse decorkleuren bijpassend bij de garderobekasten en ledikanten.

Zorg

Met onze slaapkamerkennis bieden wij zorgcollectie, waarin zowel gebruiksgemak als stijl gecombineerd is.

Care
Wanneer u zorg nodig hebt, biedt een hoog/laag bed vaak alle functies die het voor u en uw verpleger iedere dag weer gemakkelijk maakt, zowel voor zorgsituaties thuis als in verzorgingshuizen. Vroomshoop Meubelen maakt zorgbedden in mooie hout- of lakkleuren die uw slaapkamer prettig en sfeervol maken. Functionele bedden met alle gemakken voor zorgtoepassingen, maar toch met het gevoel van uw eigen sfeervolle slaapkamer.
De zorgkamers Houston en Quré zijn leverbaar in huiselijke decorkleuren en bestaan uit een hoog/laag bed met elektrisch verstelbare bodem, uitvalbeveiliging, papagaai en een nachtkastje met uitschuiftablet. De slaapkamer kan uitgebreid worden met een bijpassende tafel, ladenkast of garderobekast.

Projecten

Een zorginstelling moet aan vele eisen voldoen. Samen creeëren we een veilige en comfortabele leef- of verblijfsomgeving voor uw cliënten. Wij hechten hierbij veel waarde aan veiligheid en duurzaamheid, maar zeker ook aan gebruiksgemak en hygiëne. Naast het leveren van het zorgbed, kunnen wij samen met Vroomshoop meubelen gehele kamerinrichtingen verzorgen, waarbij u kunt denken aan kasten, tafels en kapstokken. Voor de inrichting kiest u uit onze Care collectie of u bespreekt samen met ons de mogelijkheden, met betrekking tot uw eigen specifieke wensen.