RUIM EEN EEUW ERVARING MET HET ONTWERPEN EN MAKEN VAN POCKETVEREN.

Wat in 1881 kleinschalig begon in Texas, wordt tegenwoordig in ruim 60 landen over de wereld verkocht. Al decennia werkte Sealy verder aan hun missie om iedereen in de wereld een betere nachtrust te geven. Sealy ondersteunt nu al drie decennia lang slapers over de hele wereld en deze traditie willen ze nog jarenlang voortzetten. Op welke matras van Sealy u ook gaat liggen: u ervaart altijd de nieuwste innovatie op het gebied van slaapcomfort.

DE HYBRID-COLLECTIE
In de gloednieuwe Hybrid collectie komen onze twee van Sealy’s beste slaaptechnologieën samen in één weldadige nachtrust. Het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop. De diepe ondersteuning van titaniumlegering-pocketveren eronder. Nu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee materialen, want de Sealy Hybrid is de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning.

Voordelen Sealy Hybrid matrassen
– Verkoelende bovenlaag via de opticool gel memory foam (voert warmte beter af dan traditioneel traagschuim)
– Zeer goede ondersteuning via Titanium veer.
– Sealy garantie 10 jaar
– Het middengedeelte is extra verstevigd. Speciaal ter voorkoming van pijn in de onderrug, via Gel core support centre
– Matras is stabiel. De veer stabiliseert uw bewegingen en de bewegingen van uw partner.
– Extra verstevigde zijkant. Matras zakt niet in.
– Flexibele tijk die het lichaam zeer nauwgezet volgt en die altijd weer terugspringt in haar oorspronkelijke staat.

De Sealy matrassen collectie bestaat uit 3 types:
• Sealy Hybrid Classic, comfortabel Sealy instapmodel afgedekt met geltraagschuim matrashoogte 29 cm.
• Sealy Hybrid Plush, Deze Sealy matras wordt afegedekt met geltraagschuim voorzien van extra laag Visco schuim matrashoogte 32 cm.
• Sealy Hybrid Ultra Plush, Matras wordt afgedekt met geltraagschuim voorzien van extra verkoelende Visco schuim matrashoogte 34 cm.

Naast de matrassen collectie heb je keuze uit 2 type bedbodems: Sealy bedbodem, keuze uit vlakke of elektrisch verstelbare Sealy Hybrid bedbodems die stuk voor stuk een perfecte ondersteuning bieden aan uw Sealy Hybrid matras. Gemaakt van een gelakt stalen frame met schotelveren. Daarnaast kun je kiezen voor een Foundation, Uw matras komt helemaal tot zijn recht in de met bijpassende stof beklede houten Foundation met afgeronde hoeken. De Foundation heeft de look van een boxspring maar is een houten bodem voorzien van hardhouten latten en wordt gemaakt in een grijze gewatteerde stof.