Slaapkamers

Jouw slaapkamer is meer dan alleen een slaapplek. Het is een essentieel onderdeel van jouw huis en bovendien een plek die geborgenheid en veiligheid moet bieden. Optimale omstandigheden voor een ontspannen nachtrust en een goed begin van de dag. Logisch dat van jouw slaapkamer een fijne plek wilt maken.

Als slaapspecialist bieden we een uitgebreid assortiment aan woon- en slaapproducten. Behalve boxspringsmatrassen en dekbedden, vind je bij ons onder andere een ruime collectie slaapkamerkasten, nachtkastjes, bedden en ledikanten. Voor een maximale sfeerbeleving in de slaapkamer kunnen wij ook voorzien in nieuwe raamdecoratie, gordijnen of vloeren.

Bedden en ledikanten

Heb je nog een goed matras maar wil je wel eens een andere uitstraling? Vaak heb je dan genoeg aan alleen een nieuwe bedombouw. Of je nu kiest voor een klassiek ledikant of een modern bed. Wij hebben altijd een bed dat past bij jouw wensen.

Al onze bedden en ledikanten maak je eenvoudig compleet met onze collectie matrassen of dekbedden en kussens.

>> bekijk onze collectie slaapsystemen

Slaapkamerkasten

De droom van elke vrouw is een ruime inloopkast voor al haar kleren. Toch moet de gemiddelde Nederlandse vrouw genoegen nemen met een eenvoudige slaapkamerkast. Wat is het dan fijn dat je toch jouw hele garderobe efficiënt en overzichtelijk op kunt bergen in één kast. Wij bieden een ruime collectie kasten. Van ruime garderobekast tot schuifwandkast. Van eenvoudig nachtkastje tot boekenkast. Modern of strak. Zowel standaardcollectie als kasten op maat. Volledig samengesteld naar jouw wensen.

>> bekijk onze collectie slaapkamerkasten

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?