Pullman boxsprings

De Pullman boxspring; handgemaakt comfort uit Nederland.

Een bed moet een weldadige nachtrust bieden. Maar je hecht ook waarde aan een verfijnde afwerking. Een uitstraling die naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl en smaak op interieurgebied. Dan wordt het tijd om kennis te maken met de Pullman boxspring collectie. Deze bestaat uit kwalitatief hoogwaardige boxsprings met een ruime keuze aan hoofdborden, matrassen, comfort toppers en stoffen. Samen zorgen deze ervoor dat je moeiteloos invulling kan geven een je interieur- en slaapwensen.

Vaste Pullman boxspring

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte (Goldline boxspring 26 cm, Silverline boxspring 23 cm) en zijn voorzien van een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt uw lichaam perfecte ondersteuning. Maar ook als u niet slaapt is de boxspring een aanwinst voor uw slaapkamer. Met dank aan de ruime collectie stoffen die aansluiten bij iedere interieurstijl. En rijke details als dubbelnaads stikwerk.

Verstelbare Pullman boxspring

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik weet u moeiteloos de perfecte lighouding te vinden. De verstelbare boxsprings hebben een comfortabele hoogte en veren van rand tot rand. Zo heeft u op elke plek in bed dezelfde, hoogwaardige ondersteuning.

Pullman ‘Ontspannen voorjaarsnachten…..’ – actie(voorwaarden)
‘€ 500,- voordeel bij aanschaf van een 2-persoons Pullman elektrisch verstelbare boxspringcombinatie’.

  • Looptijd: 14 april tot en met 8 mei 2022.
  • Orders binnengekomen voor uiterlijk 9 mei 2022 zullen in ons systeem verwerkt worden tegen de actievoorwaarden.
  • Actie is geldig bij aanschaf van een complete boxspringcombinatie bestaande uit twee verstelbare boxsprings incl. poten, een hoofdbord en twee matrassen uit de Pullman Silverline, Goldline en Original collectie.
  • De actie is niet geldig op de Pullman Express collectie en Classic boxspring.
  • Wanneer de consument geen hoofdbord aanschaft ontvangt de consument
    € 250,- voordeel.

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?