Bij De Grutter Slapen en Wonen vindt u een uitgebreid assortiment aan woon- slaapproducten. U vindt alle slaapproducten die u nodig heeft: van bedmodellen, ledikanten, bedbodems, matrassen, hoofdkussens en bedtextiel tot aangepaste bedden voor senioren. Bij De Grutter vindt u ook de complete inrichting voor kinderkamers en tienerkamers. De Grutter: voor uw complete slaapkamer!

Advies op maat

De klant staat bij ons centraal. Dat betekent dat uw individuele wensen voorop staan. Wij denken met u mee door persoonlijk en deskundig advies.

Goede slaap is van groot belang voor een prettige dag. Bij De Grutter Slapen en Wonen krijgt u een op maat gesneden slaapadvies. Wij adviseren welk bed, matras of hoofdkussen het beste past bij uw slaappatroon en wensen.

De Grutter volgt voor u de laatste trends. Zo kunnen we u zo optimaal mogelijk adviseren. Dat kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis!

Eigen donsatelier

De Grutter Slapen en Wonen beschikt over een eigen donsatelier. Hier maken we donzen dekbedden en kussens van de beste kwaliteiten dons.

Zo kunnen wij uw speciale wensen vervullen: bijvoorbeeld een extra dik gevuld voeteneind of een heerlijk zacht donzen kussen. In ons donsatelier vullen we ook uw te dun geworden dekbedden. Een dekbed dat u ‘s morgens brengt, kunt u op de avond van dezelfde dag weer afhalen.

Waar vindt u ons

In onze showroom krijgt u een goede indruk van alle producten

op slaap- en woongebied die we te bieden hebben. De showroom van De Grutter Slapen en Wonen vindt u in het winkelcomplex Centerwold in Terwolde, Twelloseweg 79.

U kunt bij ons ruim en gratis parkeren. Een kop koffie of cappuccino staat altijd voor u klaar!