Eastborn H-serie matrassen

H-serie matrassen

De Eastborn H-serie is een matrassenserie waar de waarden behorende bij het Eastborn merk in alle glorie naar voren komen, met name het innovatieve karakter voert hierin de boventoon. De H-serie matrassen zijn allen uitgevoerd met het innovatieve Graph’In, exclusief verkrijgbaar bij Eastborn! Graph’In is ook verkrijgbaar met een Breeze finish voor een extra verkoelend effect.

De vernieuwde H-serie is een compacte matrassenserie waarbij we aandacht hebben voor drukverlagend slapen. De Eastborn H-serie is een aansprekende collectie voor de actieve, levenslustige consument die aandacht heeft voor ‘goed slapen’, ergonomie en comfort.

Graph’In

De Eastborn H-serie is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag actief en fit de dag doorgaan. En dat begint uiteraard bij de perfect nachtrust.

De H staat voor hybride matrassen die aan één kant beslaapbaar zijn. Hybride is een combinatie van pocketveren en schuim. De hoogte van het matras en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

Gedurende de avond zakt je lichaamstemperatuur, om je lichaam af te koelen wordt je huid warmer. Een teken om naar bed te gaan. Graph’In zorgt er dan voor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Daarnaast draagt de ultieme veerkracht van dit innovatieve materiaal bij aan een perfecte, ontspannen lighouding. Je zakt daardoor sneller in een diepe slaap en zult fitter ontwaken. Zo haal jij het beste uit je dag!

Combineer Graph’In met Breeze. Deze verkoelende finish zorgt voor extra verkoeling gedurende de nacht en een constant bedklimaat.

De matrassen zijn verkrijgbaar in white en colour. Je kunt de onderkant van het matras laten stofferen in een Hybride meubelstof.

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?