Eastborn matrassen

Uitgerust wakker worden en fit aan de nieuwe dag beginnen wil iedereen. Duidelijk is dat de keuze voor het juiste matras hier een grote rol in speelt. Daarom wordt er bij Eastborn extra veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling en de productie van Eastborn matrassen in de fabriek in Vroomshoop.

Matrassen informatie

De matrassenlijn van Eastborn bestaat uit een serie pocketvering matrassen. Enkele pocketmatrassen kunnen geleverd worden in de stof van de boxspring. We noemen dit ‘Colour’ matrassen. Wanneer gekozen wordt voor een Colour-uitvoering, dient deze matras gecombineerd te worden met een topdekmatras.

Q-matrassen

Elke matras uit de Q-serie is uitgerust met een 7-zone Advanced Pocket interieur met elektrothermisch nageharde veren. Elk interieur is speciaal geselecteerd voor jou als zij-/buik- of rugslaper. Het lichaam wordt op de juiste wijze ondersteund door de afwisseling in de hoogte van de veren en het biedt een uitstekend ligcomfort. Er ontstaat tegendruk vanuit de veren, bijvoorbeeld in de schouder- of heupzone, zodra deze meer belast worden.

H-matrassen

De Hybride matrassen zijn voorzien van een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch nageharde veren per m2. Graph’In is verkoelend en en geleidt warmte 23.000 keer beter dan ander schuim. Dit zorgt voor een optimale diepe slaap en je zult fitter ontwaken. De hoogte van de matrassen en de samenstelling van de materialen zorgen voor een makkelijkere in- en uitstap.

Sensity® voor schoon en fris bed

Alle Eastborn matrassen en topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity® behandeling. Met de Eastborn matrassen heeft u altijd een schoon en fris bed.

Wat doet Sensity®

De stof van de matrassen is behandeld met probiotica, zodat op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. De werking van Sensity® in de matrashoezen blijft ook na wassen op 60 ºC gegarandeerd. Waardoor er een hygiënische en frisse slaapomgeving geboden wordt. In de hoezen van de matrassen wordt gebruik gemaakt van stroken wit Airmax. Airmax is een innovatie op het gebied van luchtdoorlatendheid, vochtregulatie en thermo-isolerende eigenschappen en biedt daardoor in combinatie met Sensity® een perfect en gezond slaapklimaat.

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?