HML Bedding boxsprings

Een boxspring voor optimaal slaapcomfort


Boxsprings van hoge kwaliteit, dat vergt maatwerk. Dit is de visie achter alles wat Hml Bedding doet. Hierdoor sluit de collectie van HML Bedding goed aan bij wat we bij de Grutter slapen en wonen nastreven. Alle artikelen uit de collectie kunnen naar wens gecombineerd worden. Dit alles zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof of verschillende lengte- en breedteaanpassingen. Ook maatwerk aanpassingen op hoofd- en voetborden zijn mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Wij realiseren de gewenste aanpassingen graag voor je.

Wanneer je een boxspring wilt kopen spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kun je uiteraard volledig op jouw wensen (laten) afstemmen. Uiteindelijk is de boxspring een slaapsysteem dat jarenlang meegaat en dus ook zeker de nodige aandacht verdient op het moment dat er gekozen dient te worden. Wij adviseren je graag bij de keuze van je slaapcomfort als over de mogelijkheden op het gebied van look & feel.

Wil jij ook een boxspring kopen? Om een beter beeld te krijgen kun je op de website van HML bedding een configurator vinden die je helpt bij je keuze. Dit biedt een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar jouw ideale bed. Voor persoonlijk advies en een meer gedetailleerde indruk nodigen wij je van harte uit in onze winkel. Hier staan enthousiaste vakmensen klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze.

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?