Tempur

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Over de hele wereld genieten TEMPUR gebruikers van de best
mogelijke nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het TEMPUR materiaal. Het materiaal vormt zich naar de
contouren van uw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning.
Waarom gunt u uzelf niet de best mogelijke nachtrust?

TEMPUR …
…werkt drukverlagend
Anders dan een matras met pocketveren, latex of schuim vormt een TEMPUR matras zich naar het lichaam in plaats van andersom. Een TEMPUR matras bevat geen zones en bouwt geen tegendruk op waardoor een gevoel van gewichtloosheid ontstaat. Niet voor niets vindt het TEMPUR materiaal zijn oorsprong in de ruimtevaart!
… is temperatuurgevoelig
TEMPUR bestaat uit open cellen welke zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht vormen naar de contouren van het lichaam. Wanneer het matras niet wordt beslapen keert het altijd weer terug naar haar oorspronkelijke vorm.
…optimaliseert de bloedsomloop
Een TEMPUR matras zorgt voor minder drukpunten waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd. Een tintelend gevoel in armen en benen is vanwege de betere drukverdeling dus verleden tijd.
…zorgt voor minder draaien en woelen
Op een matras met tegendruk draait iemand gemiddeld 80 tot 100 keer per nacht, op een TEMPUR matras is dit slechts 17 tot 20 keer per nacht. Dit komt doordat een TEMPUR matras de druk evenredig verdeeld en de bloedsomloop niet beperkt. Hierdoor krijgen de hersenen minder vaak het signaal door dat er gedraaid moet worden.
…biedt een langere en diepere slaap
Bij iedere wisseling van slaaphouding wordt de diepslaap kort onderbroken. Minder draaien en woelen op een TEMPUR matras leidt tot een langere periode van diepslaap waardoor het lichaam meer tijd krijgt zich te herstellen. Het resultaat? Heerlijk uitgerust opstaan!
…vermindert rug-, nek- en schouderklachten
Een TEMPUR matras zorgt ervoor dat de wervelkolom in een anatomisch correcte houding ligt en biedt ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam het verlangt. Lichamelijke klachten veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding worden hierdoor verminderd en voorkomen. De producten van TEMPUR worden daarom geadviseerd door maar liefst 75.000 medisch specialisten!

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?