Technogel®

‘Wake up inspired’

Baanbrekende innovatie voor de beste slaap ooit!

Technogel®: de Gel

Een innovatief materiaal

Waarom Technogel ®. Denk eens aan iets dat zo uniek en veerkrachtig is dat het u motiveert om uw gebruikelijke denkwijze achterwege te laten en uw routines vanuit een andere ooghoek te bekijken. Vanaf het moment dat u ‘s ochtends opstaat met de zo welgekomen opluchting na een broodnodige nachtrust zorgt Technogel ® voor een nieuwe ervaring van de dag. Het is meer dan een buitengewone technologie, het is een comfortabelere levenswijze.

De Technogel® Sleeping bedden, matrassen en kussens zijn het resultaat van ruim 25 jaar innoverende Duitse engineering, Italiaans design en Belgische-Nederlandse productie. Elke reeks kent een uniek ontwerp: een minutieus afgestemde combinatie van kwaliteitsvolle schuimen afgewerkt met een luxueuze laag conformerende en lichaamstemperatuur regulerende Technogel®.

Met het revolutionaire Technogel® Sleeping kan het echt. De unieke eigenschappen van het gepatenteerde Technogel® zorgen voor een kortere inslaaptijd en meer tijd in kwalitatieve, diepe slaap. Zo word je beter uitgerust wakker zonder dat je ook maar een minuut langer in bed hebt gelegen. 

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?