Recor Bedding | Mybed

Techniek ingebed in design

Als Belgische slaapspecialist richt Recor Bedding zich al meer dan 70 jaar op het ultieme slaapcomfort met een unieke blend van techniek en design. Stijl en comfort worden daarbij geruggensteund door technologie en innovatie. Alle matrassen en boxsprings van Recor Bedding worden ontwikkeld en met de hand vervaardigd in hun eigen atelier in Genk, waar high-tech machines, zoals lasergestuurde snijmachines en automatische doorstukmachines, gepaard gaan met ambachtelijk vakwerk. Bij de Grutter slapen en wonen geloven wij in de AHVX-typologie. Juist daarom hebben wij de Mybed collectie opgenomen in onze winkel.

Het ultieme slaapcomfort op maat van uw lichaam. 
Mybed matrassen beantwoorden aan de hoge eis om de ondersteuning van uw lichaam perfect en naadloos aan te laten sluiten op de vorm van uw lichaam. Om op een later tijdstip rugklachten te vermijden is het belangrijk dat uw ruggengraat in een zo recht mogelijke lijn ligt tijdens uw slaap. Mybed heeft hiervoor de perfecte oplossing. De comfort zones van een Mybed matras zijn bepaald op basis van uw lichaamsbouw. 

AHVX-typologieën.
Elk lichaam is anders, welnu, uw lichaamsvorm is onze norm. Afhankelijk van uw contouren zal u liggend op de matras – in sommige zones meer of net minder ondersteund moeten worden naargelang de tussenruimte of drukpunten. Daarom werken werkt Recor Bedding in de Mybed collectie met vier type matrassen die beantwoorden aan de lichaamsbouw. 
Wij spreken van A, H, V, X waarbij de letters verwijzen naar de positie van schouders en heupen ten opzicht van elkaar. 

Kom proefliggen en ervaar wat comfort betekent. 

MYBED slaapsysteem

Elk lichaam is anders gebouwd en heeft andere ondersteuning nodig. Met het MYBED slaapsysteem wordt uw bed volledig aangepast aan uw lichaamsvorm. Het bestaat uit een geavanceerde matras, die ondersteund wordt door een interactieve lattenbodem of een RECOIL® boxspring.

MYBED Scan – meten is weten

Het juiste bed is van onschatbare waarde voor je gezondheid en je welzijn. Boek gratis een vrijblijvende MYBED Scan bij een van onze retail partners. Zij brengen uw wervelkolom in kaart met een professionele orthopedische scanner en creëren in functie van uw lichaamsvorm de perfecte slaapoplossing met het MYBED systeem van Recor Bedding.

Bezoek onze ruime showroom in Terwolde.

Zeker zijn van het juiste advies?