Boxsprings van Eastborn

Het liefst zou je de hele dag in bed blijven. Want een boxspring onder je matras, dat ligt heerlijk. Bovendien lig je hoger in een boxspring. In- en uitstappen gaat daardoor makkelijker. En de kwaliteit? Die zit goed als je kiest voor een Eastborn. Echt een staaltje ambachtelijk vakmanschap van eigen bodem. Met de verschillende modellen vindt je snel de boxspring die bij jou past.

Eastborn boxspring.

De boxspring van Eastborn worden gemaakt in 3 verschillende hoogtes. De Slim, Mid en High.

Alle vaste boxsprings van Eastborn zijn standaard voorzien van:

  • Pocketvering interieur, voorzien van wattenvilt drukverdeler en foam afdeklaag.
  • Massief vurenhouten frame
  • Potenset
  • Draaibaar hoofdbordbeslag.

Optioneel kun je zonder meerprijs een Seamless uitvoering bestellen. Dit is 1 grote hoes om 2 boxsprings.

Alle elektrisch verstelbare boxsprings van Eastborn zijn standaard voorzien van:

  • MDF drager i.c.m. een stalen frame
  • 6 poten per boxspring
  • Anti slip waardoor geen matrasbeugel nodig is.
  • Draadloze, radiografische handbediening.
  • Handbedieningslus
  • Electromoter met een verstellingskracht van 6000 Newton

Boxsprings van Pullman

Slaapcomfort op hoog niveau.

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de unieke verende ondersteuning van de bedden in treincoupés die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring.
U zult merken dat een Pullman boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Bijkomend voordeel van deze constructie met open structuur is de uitstekende ventilatie van het bed. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. 25 jaar garantie is op iedere boxspring standaard.

Een verstelbare Pullman boxspring.

Een verstelbare Pullman boxspring is de ultieme vorm van luxe. Met een draadloze afstandbediening binnen handbereik realiseert u een extra dimensie aan uw slaapcomfort. Met de afstandbediening kunt u de verstelbaarheid van het hoofd- en voeteneinde van uw boxspring instellen. De verstelbare boxspring heeft een stalen frame als basis. De automatische knieknik zorgt hierbij voor een comfortabele ondersteuning van de knieholte.

Een vaste Pullman boxspring.

Een vaste Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame. De scharnierende bevestiging van de boxspring aan het hoofdbord, bij zowel een vast als verstelbaar model, maakt het mogelijk beide beddelen van elkaar af te draaien om zo eenvoudig de onderliggende vloer te kunnen reinigen.

Boxsprings van HML Bedding

Goed slapen vergt maatwerk, dat is de visie achter alles wat we bij Hml Bedding doen. Daarom kunnen de artikelen uit onze collectie naar wens gecombineerd worden, zonder meerprijs voor bijvoorbeeld een speciale stof, afwijkende afmetingen of specifieke aanpassingen op hoofd- en voetenborden. Wij realiseren uw aanpassingen graag en kosteloos voor u!

Optimaal slaapcomfort, passende uitstraling
Wanneer u op zoek bent naar een boxspring, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunt u uiteraard volledig op uw wensen af (laten) stemmen. Op deze en de volgende pagina’s vindt u zowel informatie over slaapcomfort als over de mogelijkheden op het gebied van look & feel.

Uiteraard bent u vrij om uw eigen boxspring samen te stellen. Daarnaast vormen de veel gekozen boxspringcombinaties een prettig vertrekpunt in de zoektocht naar uw ideale bed.