Beddenhuis De Grutter: startpunt voor een goede nachtrust

Een nieuw bed, matras of slaapsysteem is niet zo maar een aankoop. Een ontspannen dag begint met een uitgeruste nacht. En een goede nachtrust staat of valt met een goed bed en een geschikt matras. Wat voor u een goed slaapsysteem, bedbodem, matras, kussen of dekbed is, is heel persoonlijk. De Grutter helpt u bij de aankoop van deze slaapproducten. Bij de Grutter krijgt u deskundig en persoonlijk advies. Bij ons kunt u geen verkeerde keuze maken, want valt uw keuze tegen dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.

Slapen en slaapcomfort

Slapen is van wezenlijk belang voor je gezondheid. Een gezonde slaap verbetert je concentratievermogen en maakt je energieker. Als je goed uitgerust wakker wordt, merk je dat direct tijdens je dagelijkse werk en in je gezinsleven. Heel belangrijk dus om een goed bed te kiezen. Maar waar moet je op letten bij die keuze? Wij helpen je op de juiste beslissing te nemen! Je kunt op vele plekken een bed kopen, maar wij gaan net een stap verder. De Grutter slapen en wonen verkoopt u geen bed. U koopt een oplossing voor uw nachtrust. Samen gaan we op zoek naar de juiste keuze binnen uw wensen.

Ondersteuning

Een goede matras en bedbodem moeten je lichaam gelijkmatig ondersteunen, zodat de wervelkolom ook ’s nachts de natuurlijke S-curve behoudt. Alleen met het juiste slaapcomfort kunnen je wervelkolom en tussenwervelschijven voldoende herstellen van de dagelijkse belastingen en hoeven je spieren zich niet in te spannen om een verkeerd slaapcomfort te corrigeren.

Ventilatie

Om goed te kunnen slapen is een fris en schoon bed essentieel. Om goed te kunnen slapen moet het lichaam de juiste temperatuur bereiken.. Hiervoor is het nodig dat de materialen in de matrassen helpen bij vocht- en warmte transport. Daarnaast  is ook de keuze van bedtextiel van belang voor een goede nachtrust.

Slaapcomfort

Voor een goed slaapcomfort is een optimale balans tussen jou, je matras en je bedbodem essentieel. Met het uitgebreide assortiment slaapsystemen bij de Grutter slapen en wonen, vindt  je altijd een goed systeem wat bij jou past.

Jouw persoonlijke voorkeuren, je lichaamslengte en je lichaamsgewicht bepalen voor welk type slaapcomfort je uiteindelijk kiest.

 

Kortom: Beddenhuis De Grutter voor uw complete slaapkamer!

 

Bij De Grutter vindt u de volgende bekende merken:

  • Slaapsystemen: Eastborn, Tempur, HML Bedding, Innergetic, Pullman, Sealy
  • Kussens: Silvana Support, Tempur, Silvana, Van Dijk, Cassenz, HML Bedding
  • Dekbedden: Silvana, Texeler, Ducky Dons, Castella, donsatelier.nl.