Meerlaags Comfort Systeem “Where comfort meets support”
 
De kracht van het Meerlaags Comfort Systeem (MCS), zit hem in de surface softness theorie. Een elastische bovenlaag, voor een perfect aanpassingsvermogen, wordt gecombineerd met een stabiliserende en ondersteunende onderlaag. Hierdoor is er sprake van een 3-Dimensionale zonering. De kern van het matras kan zich overal naar uw lichaam vormen en ondersteunen. Doordat alle veren electrothermisch gehard zijn, is ook bij de soepelste uitvoering de duurzaamheid absoluut gegarandeerd.
 
De hoogwaardige luxe dubbeldoek tijk is voorzien van Kashmir. Dit exclusieve
materiaal isoleert in alle seizoenen, is onvergelijkbaar licht en warm, bijzonder
zacht, soepel en uitstekend klimatiserend. Tevens is er Silverness in verwerkt. Deze op zilvergaren gebaseerde textiel biedt bescherming tegen bacteriën en huismijt. Het ontlaadt statische electriciteit waardoor u rustiger slaapt. De
antistatische werking stoot tevens stof af, en ontregelt straling zodat u geen hinder ondervindt van elektrosmog.
 
De matrastijk is gevuld met 400gr m2 Climawatt. Dit materiaal is opmerkelijk vochtregulerend. Het microclimaat rondom uw lichaam blijft hierdoor zo droog mogelijk. Uw lichaam heeft minder energie nodig om s’nachts op temperatuur te blijven en hierdoor slaapt u dieper.
 
Door de compromisloze opbouw vanaf de onderzijde kunt u dit matras niet keren. Voor een optimale levensduur, dient het matras eens per maand in de lengterichting te worden gedraaid.
  
Matrashoogte: 26cm